Vilket är det bästa sättet att bygga en träbastu i din trädgård?

Vill du ha några avkopplande och uppfriskande bastupass i ditt hus? Om ja, så har vi kommit med några spännande idéer exklusivt för dig. Kolla in dem här:

  • Istället för att bygga ett bastuhus manuellt, satsa på en prefabricerad bastu. I Sverige har prefabricerade trähus blivit ganska bekanta och välkända nu för tiden. Om du enkelt vill bygga en trä bastu bör du skaffa sådana prefabbastur, eftersom det hjälper dig att minska den tid och möda som vanligtvis behövs vid en manuell konstruktion av ett sådant hus.
  • Vissa företag här har fått stor berömmelse genom att tillverka och sälja dessa prefabricerade trähus. För att enkelt bygga en trä bastu bör du besöka dessa företags nätbutiker och köpa en prefab bastu. Här finns olika typer av bastustugor i trä till försäljning till rimliga priser.

  • Du bör välja storleken på bastun efter dina behov. De flesta av dessa basturum är idealiska för 4-5 personer och var och en av dem har en hörna för att ställa in en dusch, ett omklädningsrum och en veranda för att kyla ner och njuta av kalla drycker. Alla trädgårdsbastur kommer med rymliga basturum, bastubänkar, nackstöd, isolerade bastutak, bänkar & spisvakter av finaste utvalda träslag samt golvgaller i trä.
  • För att bygga en trä bastu behöver två vuxna bara tre till fyra dagar. Läs bruksanvisningen noggrant och följ instruktionerna som anges där. Förutom den givna monteringssatsen kan du behöva använda några vanliga hushållsverktyg som hammare, stegar, borrmaskiner, skruvmejslar, etc för att montera huset.
  • Trähus tenderar att vittras med tiden på grund av lång exponering för väder och vind. Men, dessa prefabricerade utomhusbastustugor som finns till försäljning i dessa framstående företags nätbutiker är gjorda av ren långsamvuxen nordisk gran och de kommer med långtidsgarantier. Dessutom kan du lägga till träskyddsmedel för att öka livslängden på ditt hus.

Dessa prefabricerade bastustugor i trä är alla överkomliga priser och frakt finns i hela Sverige. För mer information, besök dessa företags officiella webbplatser och läs onlinebroschyrerna noggrant.

Leave a comment