Varför ska du köpa en prefabricerad friggebod i trä?

Trähus är mycket uppskattade i hela Europa, inte bara för sin visuella attraktionskraft utan sina fantastiska funktionella egenskaper. I modern tid går man till stor del efter prefabricerade trähus snarare än manuell konstruktion. Om du fortfarande funderar på om du ska köpa ett sådant här monteringsfärdigt trähus till din trädgård, här är några fakta att tänka på:

Robust material

Normalt tillverkas dessa trädgårdshus av rent nordiskt granvirke som anses vara det starkaste trämaterialet för att bygga trädgårdshus. Inte ens i norra Europa, där vädret präglas av minimal värme och regn och måttlig till hård vinter, finns det inget hot mot att trähusen skadas av naturens yttersta delar. Ett sådant friggebod i trä kan hålla länge, minst fem år. Utöver det kan träskyddsmedel också appliceras på dessa hus för att förbättra deras hållbarhet.

Bekväm konstruktion

För att underlätta för de som vill skaffa trädgårdshus inom sitt bostadsområde har några prestigefyllda företag i Sverige börjat tillverka och sälja prefabricerade trähus i olika former och storlekar. Dessa hus kommer på marknaden i installationsfärdig form, det vill säga att husens beståndsdelar ska monteras ordentligt av kunderna. Detaljerade instruktioner finns i användarmanualen som finns inuti produktens förpackning. Genom att följa det kan två vuxna enkelt montera ett sådant friggebod inom tre till fyra dagar. För dem som inte är bekväma med sådana gör-det-själv-arbeten tillhandahålls professionella installationstjänster av säljarföretagen.

Verktyg

För mer än ett fåtal ändamål kan dessa trädgårdsbyggnader användas. I ett friggebod i trä kan du förvara dina trädgårdsredskap såväl som alla de till synes överflödiga saker som staplas upp på vinden. Varje modell kommer med 44 mm tjocka väggar som ger det ultimata skyddet till de saker som förvaras där. Storleken varierar från 5 till 15 m2, vilket räcker för att hålla saker.

Leverans sker inom sex till nio veckor efter beställning och betalning. Frakt finns i hela Sverige. För ytterligare information, besök dessa företags officiella webbplatser.

Leave a comment